Ik ben Bart, een freelance app- en webontwikkelaar in Leuven.

Webontwikkeling

Als een webontwikkelaar met een achtergrond in grafisch ontwerp streef ik ernaar om zowel mooie als toegankelijke websites te bouwen die razendsnel zijn, om er zo voor te zorgen dat gebruikers altijd een optimale ervaring hebben.

Lees verder

Front-end-ontwikkeling

Ik maak robuuste en snelle websites op basis van de hedendaagse standaarden voor HTML, CSS en JavaScript. Wanneer ik op een web-app werk complementeer ik deze skills met frameworks als React JS.

Integratie in contentmanagementsystemen

Moet jouw website geïntegreerd worden in een CMS zoals Wordpress of Craft CMS? Ik help je met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw noden, en ik implementeer het daarna ook, uiteraard.

Statische websites

Geen nood aan een CMS, of wil je een enkele webpagina ter promotie van jouw product? Een statische website is misschien de beste oplossing in dit geval. Ik maak statische websites met frameworks zoals Jekyll en Eleventy om zoveel mogelijk uit een website zonder database te krijgen.

App-ontwikkeling

Iets meer nodig dan wat er mogelijk is met een website? Ik ontwikkel ook platformonafhankelijke apps voor iOS, iPadOS en Android met React Native en Expo.

Tools en automatisering

Beu om honderden (of zelfs duizenden) PDF's of afbeeldingen handmatig aan te maken? Ik kan hulpsoftware schrijven om dit creatieproces grondig te versnellen, zowel als online tools of lokale tools op jouw intranet.

Consulting

Wil je dat ik met jouw team samenwerk op een groter project? Ik ben ook beschikbaar als consultant.

Eens spreken over wat er mogelijk is?

Contacteer me op hello@bartvandersanden.be.